Pt. er leveringstiden 8-12 dage!

fredag den 28. oktober 2011

Hynde til Ikea stol

Efter forespørgsel fra en kunde har jeg nu produceret en lækker hynde til Ikea højstolen. Den får sin egen side på et tidspunkt, men har så travlt så travlt. Derfor tager det også liige lidt længere tid med spisesmækken. Jeg er rigtig godt tilfreds med den, og har også produceret en til os selv ;o). Den koster 150 kr. pp







Denne med æblerne er min prototype. På den første er flappen lidt mindre bagpå, men sidder stadig rigtig godt. Den anden har kun 1 lag pladevat. De sælges til 125 kr. pr. stk. pp

søndag den 23. oktober 2011

TAK

til alle der viste interesse for FjolleTrold i Horsens. Det varmer rigtig meget med den megen ros.

Der var også et par stykker der spurgte, om jeg ikke kunne lave suttekæder, der også kan bruges til sutter uden "hank", så som MAM. JO - der er testkaniner i gang. Så inden længe kommer de også herinde.

Åh - jeg mangler sådan en lang hagesmæk. Laver du også dem? Nej - ikke endnu. Men de er på tegnebrættet, og jeg regner med, at de er at finde her inden 1. november ;o).

Og så kommer der også snart billeder af de frugtposer, der er klar til at komme af sted. Den lille skal lige køres ind i vuggestuen, og SÅ sker der en masse ;o)

ATTENTION!!!
Jeg solgte en TinyLove musikuro til at hænge over kravlegården, men de der købte den, mangler en "dims". Derfor håber jeg, at I læser med og kontakter mig, så I kan få den!!!!

lørdag den 22. oktober 2011

UPS! I did it again

Skulle lige bestille noget mere stof, og så kunne jeg ikke lade være med også at købe det du ser på billederne. Det skulle meget gerne komme i uge 43!

torsdag den 20. oktober 2011

Bagagerumsmarked

Hej alle sammen
Jeg vil lige gøre opmærksom på, at jeg og en veninde er at finder til bagagerumsmarked i Horsens på søndag  - på p-pladsen bag rådhuset!. Her kan i se et udvalg af mine FjolleTrold produkter. Derudover har jeg fået ryddet op i gemmerne og medbringer bl.a. masser af drengelegetøj, der næsten ikke har været brugt.
Min veninde har også ryddet op. Derudover har hun været Koeka sælger, og skal nu have solgt det sidste. Koeka laver skønne hagesmække, håndklæder, vaskeklude og andet godt til de små. Hun har også en del rester fra Tupperware med.
Så duk op og tag gerne familie, venner og bekendte med. HÅBER VI SES

fredag den 7. oktober 2011

Bestillingsopgave

Kan jeg få dig lokket til at sy en pude, baggybag og frugtpose i dette stof? Ja, og super sødt blev det.

Detaljer: - voksdug i frugtposen, ikke mere mast frugt udenfor posen; - plads til billede, barnet kan altid finde sin pose; - snorlukning, barnet kan selv åbne sin pose